Despre noi | Prestige Design
Despre noi
Home

Despre noi

Ioana Raducanu

Owner

``Acolo unde infloresc florile, infloreste si speranta!``

Lady Bird Johnson

CONTACTATI-NE

          Prestige Flowers Design s-a dezvoltat din pasiunea pentru frumos pe care, cred eu, am avut-o dintotdeauna. Am lucrat timp de 9 ani in industria organizarii evenimentelor, am cochetat cu designul de interior si decorarea evenimentelor. Ulterior, a aparut pasiunea pentru flori. Din prima clipa in care am lucrat cu florile m-am indragostit si am simtit ca asta voi continua sa fac, cu pasiune si iubire pentru florile naturale, parfumul si texturile lor. 

          Jobul plin cu responsabilitati din multinationala in care am lucrat nu m-a oprit sa continui sa cresc micul bussiness Prestige, dimpotriva, multiplele avantaje pe care ti le ofera un astfel de job m-au ajutat sa stiu ce imi doresc, cum sa ma raportez la ceea ce am de facut si cum sa lucrez cu oamenii. Am avut ocazia sa cunosc diverse culturi, sa cunosc oameni din toate colturile lumii si sa leg prietenii.           Am avut norocul de a avea o echipa care m-a sprijinit in permanenta si care a crezut, poate mai mult decat mine, in povestea mea.

Atunci cand lucrezi cu sufletul, oboseala devine un termen necunoscut. 

          Iubesc sa lucrez cu oamenii, sa ii ascult, sa ii surprind si impreuna sa cream povesti de neuitat. Evenimentele reusite creeaza amintiri minunate, pastrate in suflet.

 

Si cum altfel daca nu prin intermediul naturii si prin ceea ce ne ofera neconditionat? 

 

Astept cu mare drag sa ne cunoastem!

Ioana 

Doing the right thing, at the right time.