Ce oferim | Prestige Design
Ce oferim
Home

Ce oferim

Design Floral

Florile transmit emotii si sentimente.
Scopul nostru este acela de a compune povestea din spatele aranjamentului floral.
Creativitatea, bunul gust si pasiunea ne caracterizeaza si ne diferentiaza totodata. Folosim tehnicile potrivite pentru ca aranjamentele sa reziste in timp si respectam regulile estetice consacrate – culoare, textura, proportie. Pornind de la ideea ca doar prin educatie si perseverenta poti realiza un design perfect am ales sa ne informam constant si sa punem pasiune in tot ceea ce facem.

Crearea evenimentelor

Personal, cred ca florile reprezinta una dintre expresiile maxime ale frumusetii care exista. Ne permit sa ne aratam sentimentele si gratie multitudinii de culori reusim sa cream povesti. Le putem folosi cu orice ocazie.
Pentru fiecare eveniment acordam o deosebita atentie, realizand combinatia perfecta.
Suntem in cautarea zambetelor naturale, gesturilor autentice si a rasuflarilor usurate. Abia atunci se petrece adevarata poveste, atunci apare magia, naturalul, spontanul.
Iti vom face o scurta descriere a celor mai spectaculoase flori astfel incat alegerea ta sa fie mai usoara.
Romanticii trandafiri - se pot folosi in orice tip de aranjament floral si se adapteaza perfect oricarei idei.
Delicatii bujori - sunt florile care marcheaza evenimentul atat prin frumusetea lor cat si prin parfumul incantator.
Frumoasele hortensii - sunt pline de viata si se regasesc in topul florilor acestui an. Varietatea tonurilor de culoare permit o mie si una de combinatii.
Sofisticatele orhidee - nu sunt doar elegante ci si originale si diferite.
Coloratele lalele - reprezinta simbolul iubirii sincere si eterne.
Parfumatele frezii - au un aspect delicat si se potrivesc oricarui design.
Gypsophila - floarea inocentei, mica si delicata.
Noi te asteptam cu inspiratie si idei.

Corporate

Pentru ca noi credem in momentele frumoase impartasite cu cei dragi, mai ales cu prietenii si colegii de serviciu Prestige Design vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai spectaculoase aranjamente florale deoarece nu ne permitem sa irosim nicio secunda din timpul pretios al clientilor nostri.
Oamenii sunt colectionari de amintiri, iar timpul este tot ceea ce nu avem in aceasta lume aflata intr-o continua miscare, motiv pentru care echipa Prestige Design se dedica cu profesionalism si seriozitate, segmentului Corporate.
Noi te vom ajuta sa simti parfumul timpului liber si savoarea fiecarei conversatii, intr-un ambient relaxant, in care principala ta placere va fi sa porti dialoguri rafinate, remarcabile, asemenea tie.

Parteneri

Pentru ca evenimetul dumneavoastra nu se rezuma doar la flori, indraznim sa va recomandam cele mai bune idei in materie de fotografie, video, papetarie, si nu in ultimul rand restaurante care sa va ajute sa realizati evenimentul mult visat.

Cere o parere

Daca esti nehotarat in luarea unei decizii pentru ca evenimentul tau sa fie asa cum ti-ai dorit, poti conta pe experienta si profesionalismul nostru si poti cere o parere. Noi iti stam la dispozitie.

TELEFON

+40 765 186 984